La 13 ani este manager de revista si ziarist

Mihai Pavel, in varsta de 13 ani, din Focsani, este manager si redactor sef al revistei proprii si coordoneaza o echipa de 10 copii cu varsta cuprinse intre 11 si 15 ani, relateaza Ziarul de Vrancea. Pe viitor, baiatul vrea sa administreze o intreaga retea de publicatii, cu ramificatii in toata tara, dar cu sediul la Focsani. In plus, in prezent, Mihai munceste la romanul sau de debut.

Tanarul este elev in clasa a VII-a la Scoala "Stefan cel Mare" din Focsani. "Doresc sa continui tot pe acest domeniu, dar momentan doresc sa-mi gasesc un sponsor pentru numerele viitoare. Costurile tipografice se ridica la 9.000 lei pe an la care se adauga 2.000 lei pentru ca titlul sa fie audiat de BRAT. Redactia mea este in pericol de a nu mai avea accesul la ea, asa ca doresc sa am un loc la dispozitie alaturi de doua calculatoare cu conexiune la internet si mobilier pentru acel loc la care sa avem acces 12 ore pe saptamina” a declarat baiatul pentru Ziarul de Vrancea.

"Lumina Cunoasterii", revista tanarului redactor, a fost editata in 500 de exemplare, iar peste 50 dintre ele au fost deja vandute cu 5 lei bucata. Revista conceputa in 36 de pagini se adreseaza in principal copiilor, dar si adultilor, domeniile acoperite de micii ziaristi fiind destul de vaste. Mihai exploateaza toate modalitatile de promovare, fiind de ceva vreme si blogger, dar spune ca tot jurnalismul este prima sa dragoste. Adolescentul scrie poezii si basme si recent a inceput sa lucreze la un roman de fictiune, care are ca personaj central un om care va deveni print pentru eternitate.

0 Response to "La 13 ani este manager de revista si ziarist"

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger | Converted by BloggerTheme