Prostituatele sunt nemulumite de legalizarea "job-ului" lor

De curand Comisia pentru Analiza Riscurilor Sociale a propus legalizarea prostitutiei. Se pare ca aceasta propunere nu este sustinuta decat de medici, deoarece "damele de pe centura" nici nu vor sa auda asa ceva:

"Ce e asta, legalizare? Păi, înseamnă că mă duc eu la bordel şi din banii care-i fac, dau şi la primărie, nu? Şi ce să mă controleze pe mine, poate nu vreau să fiu controlată. Ete, băi, nene, lasă că ne e mai bine aşa. Cu peştele e altceva. Te înţelege, luptă pentru tine" a declarat pentru jurnalistii de la Click una dintre fetitele care isi fac veacul undeva in zona Pipera.

"O să stăm la program, fată, ne bate şefu dacă întârziem. Îţi dai seama ce mişto ar fi", au izbucnit fetele în hohote de râs.
De data aceasta, se pare ca si Patriarhia Romana este de partea prostituatelor si respinge ferm orice propunere privind legalizarea prostituţiei:
"Instituţiile statului şi legile au menirea să apere demnitatea persoanei, instituţia familiei şi valorile vieţii sociale. Proiectele din ultimele luni arată că demnitatea persoanei, instituţia sacră a familiei şi moralitatea publică sunt complet ignorate de autorii acestora. În consecinţă, Patriarhia Română respinge propunerile de dezincriminare a prostituţiei" (Constantin Stoica, purtatorul de cuvant al Patriarhiei)
Ca sa vezi.... Cine ar fi crezut?

0 Response to "Prostituatele sunt nemulumite de legalizarea "job-ului" lor"

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger | Converted by BloggerTheme